A Gála, a Golden Reinders, és a Red Jonaprince fajtákba tartozó alma is megfelelően fejlődik a kertben, már most csodaszép a gyümölcs. Be is futottak az első megrendelések, így augusztus végén biztosan elkezdjük az almaszedést. Ha kiváló minőségű almát vásárolna közvetlenül a termelőtől, vagy érdeklődne az eladó alma részletei felől, akkor bátran keressen minket a +36-70-371-6305-ös telefonszámunkon és egyéb elérhetőségeinken!  

Szépen érik a Gála a csengeri Bokor AlmáskertbenSzépen érik a Golden Reinders a csengeri Bokor AlmáskertbenSzépen érik a Red Jonaprince a csengeri Bokor Almáskertben

Július végi, rövid fényképes helyzetjelentés a Golden Reinders és a Red Jonaprince fajtákról: szépen növekednek, az eső is elég, bő termés várható. Várjuk kedves vásárlóinktól az almára vonatkozó előrendeléseiket vagy a kérdéseiket, hiszen hamarosan indul a 2023-as szezon, és kirakjuk az ELADÓ ALMA táblát. Keressenek bátran +36-70-371-6305-ös telefonszámunkon és egyéb elérhetőségeinken!  

Szépen érik a Golden a csengeri Bokor AlmáskertbenSzépen érik a Golden a csengeri Bokor AlmáskertbenSzépen érik a Red Jonaprince a csengeri Bokor Almáskertben

Augusztus eleji állapotok szerint elégedettek lehetünk: az Idared és a Red Jonaprince is szépen fejlődik. A hatékony növényvédelem és az aszály során folyamatosan végzett öntözés eredménye ez, de nem dőlhetünk hátra, hiszen még messzebb van az almaszedés. A Jonaprince szeptember vége felé, az Idared október első heteiben fog várhatóan beérni. Az országban a tavalyi terméshez képest egyharmadával kevesebb alma várható, és a mennyiség a csengeri Bokor Almáskertben is némileg kevesebbnek ígérkezik az előző évinél. Éppen ezért az előrendeléseket, az eladó termelői almára vonatkozó vételi szándékot a lehető leghamarabb várjuk potenciális vásárlóinktól. Keressenek bátran +36-70-371-6305-ös telefonszámunkon és egyéb elérhetőségeinken!  

Idared alma érési állapota augusztus elején (Csengeri Bokor Almáskert, 2022)Red Jonaprince alma érési állapota augusztus elején (Csengeri Bokor Almáskert, 2022)Red Jonaprince alma érési állapota augusztus elején (Csengeri Bokor Almáskert, 2022)

Pirulnak és nőnek a Gála fajták a kertben, de kell még nekik körülbelül két hét, esetleg egy kicsivel több is. Az augusztus 20-ai hétvégi eső nagyon sokat jelentett, és reméljük jön még csapadék a napokban is. A csengeri Bokor Almáskert intenzív művelési rendszerű, folyamatosan öntözött, magas technológiai színvonalon gondozott ültetvény, ezért az ismert negatív hatások és baljós előrejelzések ellenére kielégítő mennyiségű és jó minőségű termésnek nézünk elébe. Várjuk a kedves vevők mihamarabbi jelentkezését a +36-70-371-6305-ös telefonszámunkon és egyéb elérhetőségeinken.

Gála alma hamarosan raktáron, várjuk vásárlóink jelentkezését! Gála alma hamarosan raktáron, várjuk vásárlóink jelentkezését!

Az országszerte tapasztalható aszályos idő sajnos a csengeri Bokor Almáskertet sem kerüli el, de az intenzív gyümölcsösben szerencsére jól működik az öntözés. Ez persze többletköltséggel jár és plusz feladatot jelent, de az alma legalább szépen nő, a fák egészségesek, a termés gyarapodik. A Golden és Gála fajták aktuális érési állapotáról lőttünk pár képet: fentről lefelé a sorrend Golden, Golden, Gála, Gála. Hamarosan indul az almaszedés! Az eladó almára és raktárkészletünkre vonatkozó megrendeléseiket, előzetes kérdéseiket a +36-70-371-6305-ös telefonszámunkon és egyéb elérhetőségeinken várjuk. Hívjanak bátran!

A Golden almánk aktuális érési állapota - Golden alma hamarosan eladó!A Golden almánk aktuális érési állapota - Golden alma hamarosan eladó!A Gála almánk aktuális érési állapota - Gála alma hamarosan eladó!A Gála almánk aktuális érési állapota - Gála alma hamarosan eladó!

Édesanyám, Bokor Lászlóné Pásztor Anna több évtizedes kiemelkedő oktatói és pedagógiai munkájáért, az általános iskolai matematika és fizika oktatásában, a tehetségápolásban/versenyeztetésben végzett lelkiismeretes és eredményes tevékenységéért, valamint a diákok matematikai és fizikai gondolkodásának formálásában végzett odaadó munkásságáért Csenger Város Önkormányzatától "Csenger Szolgálatáért" kitüntetést, az Emberi Erőforrások Minisztériumától pedig "Pedagógus Szolgálati Emlékérmet" kapott. Köszönet mindazoknak, akik támogatták pályafutását!

Bokor Lászlóné Pásztor Anna átveszi a Csenger Szolgálatáért kitüntetést - 2022.08.20 (fotó: Kákos Dávid)Bokor Lászlóné Pásztor Anna átveszi a Csenger Szolgálatáért kitüntetést - 2022.08.20 (fotó: Kákos Dávid)Bokor Lászlóné Pásztor Anna átveszi a Csenger Szolgálatáért kitüntetést - 2022.08.20 (fotó: Bokor Boldizsár)

A csengeri Bokor Almáskert hűtőházában még bőven van eladó alma, így továbbra is várjuk kedves vevőink jelentkezését a +36-70-371-6305-ös telefonszámunkon és egyéb elérhetőségeinken. Aktuális raktárkészletünk a Red JonaprinceIdared és Golden Reinders fajtákból tartalmaz még jókora mennyiséget, így a nagyobb tételek iránt érdeklődőket is ki tudjuk szolgálni.

Red Jonaprince, Idared és Golden még raktáron: alma eladó! Red Jonaprince, Idared és Golden még raktáron: alma eladó!