Raktárkészlet - Eladó alma

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gyümölcstermő területének nagyjából a felén foglalkoznak almatermesztéssel (2016-ban az országos almatermés 61%-át adta ki a maga 305.509 tonnájával). A Szamos-menti (szatmári) termőterületek almái íz- és zamatanyag, beltartalmi értékek és ellenálló képesség tekintetében külön is kiemelendőek. A kövér öntéstalaj, a hűvösebb-nedvesebb klíma és a napsütéses órák évi eloszlásban mért magas száma adja meg azt az előnyt, mellyel a szatmári alma túltesz a tágabb régió almáinak elsődleges névadójaként funkcionáló szabolcsi alma jelentette hírneves minőségen is.

A szatmári régió szívében működő Bokor Almáskert családi gazdaság célja kiváló, extra és I. osztályú étkezési alma termesztése és termelői értékesítése. Raktárkészletünket a betakarítási időszakban (augusztus-október) szedett almánkkal töltjük fel. Választékunk széles, almafajtáink között megtalálhatóak a Gala fajták (Royal Gala, Gala Imperial, Gala Must), a Red Jonaprince, Golden Reinders, Idared, és a Mutsu is. Az eladó alma műanyag/fa konténerekben vagy M30-as műanyag rekeszekben kerül tárolásra. Vásárlás esetén a csere göngyöleget a vevő biztosítja, de igény esetén egyéb konstrukciókról is szó lehet (így például papírládába, vagy a vevő saját göngyölegébe is átválogatjuk a gyümölcsöt). A kérésekhez rugalmasan állunk hozzá, a vásárló pedig közvetlenül a termelőtől származó, friss, biztonságos, magyar gyümölcsöt, kiemelkedő minőségű almát kaphat.

Eladó Alma - Gála fajtákEladó alma - IdaredEladó alma - Red JonaprinceEladó alma - Golden Reinders

Az itt található táblázatban igyekszünk többé-kevésbé naprakész információval szolgálni az aktuálisan megvásárolható fajtákról és az éppen rendelkezésre álló mennyiségekről. Fontos, hogy a táblázat csak hozzávetőleges mennyiségeket mutat, adatokkal való feltöltésére és frissítésére nincs mindig módunk. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy az eladó almára vonatkozó pontos adatokat, árainkat és aktuális ajánlatainkat a +36-70-371-6305-ös telefonszámunkat felhívva szerezze be, vagy egyéb elérhetőségeinken kérdezze meg tőlünk. Várjuk jelentkezését 2023-ban is!

Eladó almafajta Tárolt mennyiség (tonna) Megjegyzés
Gala eladó  Ha érdekli az eladó Gala alma, hívjon +36-70-371-6305 számunkon!
Idared eladó  Ha érdekli az eladó Idared alma, hívjon +36-70-371-6305 számunkon!
Golden Reinders eladó  Ha érdekli az eladó Golden alma, hívjon +36-70-371-6305 számunkon!
Red Jonaprince eladó  Ha érdekli az eladó Jonaprince alma, hívjon +36-70-371-6305 számunkon!
Mutsu (Crispin) eladó  Ha érdekli az eladó Mutsu alma, hívjon +36-70-371-6305 számunkon!
Utoljára frissítve: 2023. június 11.